Uitvoeren en realiseren

Aan de hand van een gedetailleerd wensen pakket of een werkomschrijving, kunnen wij de meet- en regeltechniek van a tot z uitvoeren en realiseren. Regeltechniek Nederland verzorgt de complete meet- en regelinstallatie, of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of vervanging.

MEET- EN REGELTECHNIEK VAN A TOT Z, uitvoeren en realiseren

Voor elk gebouw hebben wij een passende oplossing. Regeltechniek Nederland verzorgt meet- en regeltechniek van A tot Z, uitvoeren en realiseren van uw complete meet- en regelinstallatie wordt afgestemd op uw wensen en uw pand. Wij zijn partner van drie vooraanstaande leveranciers van digitale regeltechniek. Hierdoor kunnen wij het juiste merk of product kiezen die het beste bij u en uw technische installatie past

Renovatie of vervanging

Wij zijn van mening dat je in deze tijd, niet onnodig moet verspillen. Wat bedoelen wij daar mee, een regelinstallatie kan deze vaak simpelweg worden vervangen, mocht er een component defect zijn, hierdoor hoeft niet de gehele regelinstallatie te worden vervangen. Een mooi voorbeeld is Johnson Controls DX9100. Dit type is al vele jaren op de markt en is nu end of life. Hiervoor is een prima alternatief op de markt de FEC/FAC regelaar die naadloos kan worden geïntegreerd in het bestaande regelsysteem. Hierdoor blijven de vervangingskosten laag en het comfort hoog.

Nieuwbouw

Bij nieuwbouw overleggen wij altijd met de opdrachtgever over welk comfort niveau, bedienniveau en integratie met andere systemen. Als dit inzichtelijk is, kan van uit het wensenpakket een regeltechnische beschrijving worden opgesteld. Deze beschrijving bespreken wij met de opdrachtgever of dit geheel aansluit bij zijn of haar wensen. Daarna wordt er overgegaan tot enginering van regelkastschema's en de benodigde meet-en regelsoftware. Na inbedrijfstelling van de installatie zal deze installatie altijd geduurde het garantie jaar worden gemonitord om voor de opdrachtgever het uiterste uit de geïnstalleerde technische installatie te halen. Na het garantie jaar kunt u ook nog steeds bij ons terecht voor een onderhoudscontract zodat u verzekerd blijft van de laatste systeemsoftware en servicepacks.

 

 

 


nce2500 0

meet en regeltechniek2

 

Contact

Heeft u vragen? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. 

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel voor een afspraak met 0318 - 552191.

 

  BEZOEKADRES
  Regeltechniek Nederland
  Alleen op afspraak
  Veenendaal
  0318 - 55 21 91
  info@dacw.nl

Volg ons

twittergroen facebookgroen linkedingroen

Project Scholen

  • DeStartbaan
  • DeLijster
  • DeUitkijck
  • Gymnasiumnovum
  • sgravendreefcollege
  • Duurmeting luchtkwaliteit en temperatuur loggen. analyse en rapportage
  • Duurmeting luchtkwaliteit en temperatuur loggen. analyse en rapportage
  • Duurmeting luchtkwaliteit en temperatuur loggen. analyse en rapportage
  • Energiebesparingsonderzoek
  • Energiebesparingsonderzoek