Duurzaam logoVGL logo groen web 1

 

Aanwezig tijdens het congres #VanGasLos?

Bezoek Regeltechniek Nederland, wij zijn aanwezig tijdens het congres #VanGasLos.

Tijdens dit congres, dat georganiseerd wordt door Duurzaam Gebouwd, is Regeltechniek Nederland aanwezig om u te informeren over hoe meet- en regelinstallaties u kunnen helpen bij het verduurzamen van uw vastgoed.

Regeltechniek Nederland is gespecialiseerd in het perfect in balans krijgen en houden van binnenklimaatsystemen voor zowel grote als kleine gebouwen zoals; kantoorpanden, zorginstellingen, kerken, bioscopen e.d.. Ongeacht de vele weersinvloeden van buitenaf heeft Regeltechniek Nederland kennis om een ideaal en gezond stabiel binnenklimaat te creëren.

 

Verduurzamen van vastgoed? Meet- en regeltechniek van wezenlijk belang!

Tijdens dit congres met het thema #VanGasLos, dat wordt georganiseerd door Duurzaam gebouwd, is Frans Wolffenbuttel, directeur Regeltechniek Nederland, een van de sprekers. Verduurzamen van Vastgoed? Meet- en regeltechniek van wezenlijk belang. 

Tijdens een inspirerende presentatie informeert hij u over hoe meet- en regeltechniek van wezenlijk belang is voor het verduurzamen van uw gebouwen. Hoe u op een eenvoudige manier een beter binnenklimaat realiseert. Zo geoptimaliseerd en ingeregeld dat dit resulteert in directe energie- en significante kostenreducties, daarnaast heeft het optimaal inregelen ook een positieve invloed op het terugbrengen van bijvoorbeeld ziekteverzuim. 

 

Datum & Tijdstip  

1 februari 2018

Van 08:30 uur – 18:15 uur

 

Locatie

Het Cultuurgebouw Hoofddorp

Raadhuisplein 3a te Hoofddorp

 

Meer informatie over optimaal verduurzamen

Heeft u geen tijd om naar #VanGasLos te komen, maar wilt u wel meer informatie over optimaal verduurzamen, graag kosten reduceren en een perfect ingeregeld binnenklimaat? Neem dan contact op om een afspraak in te plannen, of bel direct: 0318 - 55 21 91. Ook voor het oplossen van een storing of een onplezierig binnenklimaat staan wij voor u klaar.

duurzaamgebouwdcongres.nl

Optimaal verduurzamen? Regeltechniek Nederland regelt het!

  BEZOEKADRES
  Regeltechniek Nederland
  Alleen op afspraak
  Veenendaal
  0318 - 55 21 91
  info@dacw.nl

Volg ons

twittergroen facebookgroen linkedingroen

Tweets

RT @TVVL_: TVVL Techniekdag - Matchmaking Kennisontwikkeling in volle gang. 4 projecten staan in de startblokken, maar wachten nog op extra…

by Frans Wolffenbuttel

Project Scholen

  • DeStartbaan
  • DeLijster
  • DeUitkijck
  • Gymnasiumnovum
  • sgravendreefcollege
  • Duurmeting luchtkwaliteit en temperatuur loggen. analyse en rapportage
  • Duurmeting luchtkwaliteit en temperatuur loggen. analyse en rapportage
  • Duurmeting luchtkwaliteit en temperatuur loggen. analyse en rapportage
  • Energiebesparingsonderzoek
  • Energiebesparingsonderzoek