Eenvoudig besparen tot wel 50% met uw huidige installatie!

Besparen met regeltechniek nederland

Wilt u kosten besparen met uw huidige regelinstallatie (Klimaatinstallatie)? Wij lopen uw technische installatie door en kijken alles per object na. U kunt eenvoudig besparen; tot wel 50% met uw huidige installatie. Na de controle van uw installatie ontvangt u van Regeltechniek Nederland een overzichtelijke rapportage die aangeeft waar bespaard kan worden.

Eenvoudig besparen tot wel 50% met uw huidige installatie!

Regeltechniek Nederland zoekt o.a. uit, waar het huidige energieverbruik vandaan komt en waar voor u de besparingsmogelijkheden gerealiseerd kunnen worden. Dit betekent eenvoudig besparen; tot wel 50% met uw huidige installatie. Regeltechniek Nederland regelt uw systeem in voor een meest optimale prestatie en een zo hoog mogelijke besparing.

Ook met uw klimaatsysteem kan meer bespaard worden dan u misschien denkt. Bel Regeltechniek Nederland vrijblijvend en laat u informeren over de mogelijkheden. . Tel. 0318 - 55 21 91

Besparen door onderhoud

Budgetteren van onderhoud levert juist geld op. Regeltechniek Nederland doet meer dan alleen het standaard onderhoud.

hoge energierekening

Meet- en regelinstallaties in een kantoorgebouw worden vaak vergeten tijdens het budgetteren van het onderhoud aan het gebouw. Juist door onderhoud te laten verrichten aan uw meet- en regelinstallatie kunt u kosten besparen.

Onderhoud door Regeltechniek Nederland levert dus geld op. Dit is o.a. bij ons onderhoud inbegrepen:

 • juist afstellen van stooklijnen
 • instellen van kloktijden
 • instellen van vakantiedagen en vakantieperioden
 • controleren van het regelgedrag van de installatie

Wij zorgen voor nauwkeurige meet- en regel afstellingen zodat uw systeem veel energiezuiniger wordt en blijft. Door onderhoud in te plannen aan de regelinstallatie verlengt u ook nog eens de levensduur van uw technische gebouw gebonden installaties. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren met een tijdsplanning.

Zomerhitte! Koelen met koudere buitenlucht. Dat is heerlijk besparen!

zomernachtventilatie

‘s Morgens een lekkere en aangenaam koele werktemperatuur op kantoor. Dat regelen wij met de koudere buitennachttemperatuur.

Profiteer van de zomerdagen en bespaar tegelijkertijd op uw energierekening met zomernachtventilatie. 

Door een aanpassing in uw regelapparatuur wordt de standaard koeling uitgeschakeld en de mechanische ventilatie ingeschakeld. Hierdoor wordt uw warme binnenruimte gekoeld met koudere buitenlucht. U ondervindt geen last meer van een loeiende airconditioning en daarnaast is dit zeer energiebesparend.

Precies op tijd de zonwering dichtdoen bespaart tot wel 10% energie en het is heerlijk koel.

Wat is het heerlijk als je ’s morgens binnenkomt in een koele werkomgeving en dat het vervolgens de hele dag koel blijft. Onze automatisch zonweringregeling werkt altijd precies op het juiste moment.

Wanneer warmte door de zon eenmaal binnen is, dan is het moeilijk om het gebouw weer op een aangename temperatuur te krijgen. Dit kan slim en automatisch geregeld worden met de automatische zonweringregeling van Regeltechniek Nederland. Deze zonweringregeling zorgt vervolgens ook voor 10% verlaging in de koel-energiekosten. U bespaart hiermee veel geld, bij aanhoudende warmte van buitenaf. Daarnaast bevordert een aangenaam binnenklimaat de productiviteit en het welbevinden van uw medewerkers.

Neem voor deze besparing vrijblijvend contact met ons op. Tel: 0318 - 55 21 91

  BEZOEKADRES
  Regeltechniek Nederland
  Alleen op afspraak
  Veenendaal
  0318 - 55 21 91
  info@dacw.nl

Volg ons

twittergroen facebookgroen linkedingroen

Project Scholen

 • DeStartbaan
 • DeLijster
 • DeUitkijck
 • Gymnasiumnovum
 • sgravendreefcollege
 • Duurmeting luchtkwaliteit en temperatuur loggen. analyse en rapportage
 • Duurmeting luchtkwaliteit en temperatuur loggen. analyse en rapportage
 • Duurmeting luchtkwaliteit en temperatuur loggen. analyse en rapportage
 • Energiebesparingsonderzoek
 • Energiebesparingsonderzoek